Ali, ko je zapravo autor ovog bloga?

drkanje-kurca-blog

Iza ovog sajta stoji muskarac. Pa dobro, ne tako muzevan momak ali ipak, musko. U nastavku, odgovara na bitna pitanja:

Godine? Sredina dvadesetih.

Visina/tezina? 174cm/62kg, u proseku.

Boja kose? Crna, na kratko sam osisan.

Boja ociju? Braon.

Telo? Slim fit. Mrsav, decackog izgleda. Slabo maljav, malo dole al', kao da je bitno! :)

Tetovaze/pirsinzi? Nista od toga.

Pusac: Cigare uglavnom ne, hahah!

drkanje-kurca-sa-drugom

Zasto pises ovaj blog? Zato sto je zabavno. Ove fantazije (gotovo 100% istinite price) je interesantno pisati, i ja sam takodje sam saznao neke nove stvari citajuci iskustva drugih muskaraca. Poenta je da i drugi mogu da procitaju kako funkcionisu musko-muski seksualni odnosi. Ono o cemu se manje prica, bar kod nas i sto je neretko tabu-tema. To je glavna svrha, edukacija na neki nacin. A ako usput upoznam nekog, jos bolje.

Koja su ti ocekivanja? Ocekivanja sam bez! Otprilike tako. Oglas ovde stoji jer sam otvoren za nove ljude, na vise nacina. Upoznavanje, bleja, zabava, nesto seksualno ako dodje, kul. Ako dodje i do necega vise tj, skontam se s nekim ozbiljnije, ne bi trebalo da se zalim. Ali sumnjam u to jer, ciljna grupa su povrsni tipovi koji bi kratku avanturicu ili ti kako se u nas balkanaca popularno kaze, (intimno) drugarsko druzenje. Kao autor bloga, ocekujem da bude citan. I hoce, to znam zasigurno. Glavni izvori ce biti Gugl i Jahu!, ali primecujem da stizu posete i sa drugih pretrazivaca poput Bing-a itd.

momak-drka-kurac-masturbira

Sta ne zelis? Sto se tice direktnog kontakta sa mnom, da muskarci dobiju neke glupe ideje gde ce gubiti svoje vreme. Hajde sto ce svoje, ali ce traciti i moje vreme. Tipa da se prijavljuju na oglas a u stvari nisu spremni na tako nesto sto je 'oci u oci'. Eto, nadam se da ce to biti oni koji zapravo imaju petlju za susret. I da su to tipovi otvorenog uma, bez hejta i sl. Nema potrebe da komplikujemo jedni drugima zivote. Dakle, samo 100% sigurni u sebe da imaju muda za upoznavanje, neka se prijave za zajednicko drkanje kurca.

Sta bi jos dodao? Polovina (i vise) prijavljenih javlja se sa delimicno popunjenim detaljima. Neki ne stave detalj poput ispravnog imejla/broja mobilnog/fotografiju... Sa takvima uglavnom nista ne bude jer ako neko za te sitnice nema muda... Tesko da ima za uzivo. Tako da, savetujem da se temeljno ispuni ovaj formular.

Sta voli i, ko je autor bloga DRKANJE KURCA? Volim da lepo mirisem, higijena mi je bitna. Pazim na svoje zdravlje i, zdrav sam u potpunosti. Volim sokove i fast food, slatkise takodje. Znam, nije bas relevantno. Pa, da pokazem vizuelno ono najbitnije... Otprilike ovako bih izgledao (momak levo na naredne 2 fotografije):

ortacko-drkanje-kite

dva-druga-muskarci-drkaju-kurac

Nadam se da sam uspesno odgovorio to na glavno pitanje Ko je zapravo autor ovog bloga? i da konacno imate predstavu ko sam.

6 коментара: