уторак, 2. фебруар 2021.

Slike drkanja kurca (30+ GIF-ova)

slike-drkanja-kurca-seksi-gifovi-zgodnih-misicavih-momaka

Svi muskarci drkaju kitu. I itekako uzivaju u tome. Jednostavno, to je cinjenica. Nema onog koji kaze da ne drka a da govori istinu. Osim ukoliko se snazno odlucio na apstinenciju tj da se suzdrzi od samozadovoljavanja. A mozda samo voli da se jebe i izbegava da drnda svoju karu sam. Ima nas svakakvih.

najlepsa-neobrezana-srpska-kurcina-ikad-gif-drkanja-kite

Neki uopste ne vole da budu s nekim i ne umeju da se skoncentrisu ako nisu sami. A sta se uopste ovim uzbudljivim cinom postize? Ako govorimo o masturbaciji sa ejakulacijom ili ti klasicnim drkanjem kite sa ciljem svrsavanja na kraju... Postize se generalno opustanje tela, misica i osecaj relaksacije. 

goli-decko-drka-kurac-svrsava-po-sebi-telu-visoko-prska-spermu

Posledica (gotovo da) nema. Sasvim je bezbedno izdrkati kitu s vremena na vreme. Naravno, u redu je drkati redovno ali ukoliko se ne preteruje, ne odlazi u krajnost i ukoliko umete da odvojite ruku od svoje kare. Jedno je uzitak a drugo je... zavisnost i pretvaranje celog zivota i svog slobodnog vremena u onaniju. 

zavisnost-drkanje-kurca-neprestano-svakodnevno-musko-masturbiranje-slike-gifovi

Dakle, apsolutno nema nikakve potrebe za preterivanjem pa da vam kita prska vise puta na dan, svaki dan. To vec moze da skodi. Celokupnom zdravlju vaseg tela. Koliko god cesto drkali a da vam ne steti, u svakom slucaju treba svakog dana da pazite na licnu higijenu i redovno odrzavate cistocu svog penisa. Opet zbog zdravlja, ali i jer niko ne voli ruznu i prljavu karu.

drkanje-ruzicastog-glavica-muskog-penisa-gif

Drkanje je sasvim normalna i uobicajena stvar, iako je ne samo kod nas, vec sirom sveta, jos uvek totalna tabu tema. O samozadovoljavanju se malo pricalo do sada ali je sve manje stvar stida a sve vise nesto sto svi praktikuju, i pri tom se ne boje da priznaju da to rade. Ali, s obzirom da svet menja brzinom svetlosti, polako ali sigurno, svi ce biti otvoreniji u vezi svoje seksualnosti.

lep-momak-lezi-na-krevetu-drka-svoj-veliki-ukrucen-kurac-slike

Ono sto je ocigledno je da je drkanje izuzetno bezbedan nacin da se dodje do orgazma i da se osoba lepo opusti. Zasto? Zato sto to radimo sami. Bez kontakta sa ljudima, bez ikakvog rizika. Uglavnom to radimo kad nema nikoga u okolini, kad mozemo da se prepustimo uzitku bez razmisljanja o bilo cemu drugom.

gej-decko-drka-starijem-napaljenom-dlakavom-muskarcu-kurac-slike

Cak i da nam neko drugi drka kurac, opet je veoma bezbedno i nemate o cemu da mislite, a kamoli da strahujete. Niko nece zatrudneti, niko nece biti povredjen itd. A priznacete da prija. Vrlo praktican nacin da se dozivi orgazam.

dobri-drugari-drkaju-kurceve-zajedno-u-drustvu-slike

Ipak, nekima nije dovoljno da drkaju sami. Monotono im je da zamaraju svoju ruku i ume da prestane da bude zanmljivo. Tu dolazi u pricu neko drugi ko moze da vam izdrka... A verovali ili ne, mozete OVDE da se prijavite. Potpuno besplatno i bez obaveza. 

ajde-mi-ga-lepo-dobro-popusi-drkanje-kurca

Neki ipak vise vole da im se lepo ispusi kita ili da nekog pojebu u guzu

kako-bih-te-ovako-dobro-jako-jebao-otpozadi-drkanje-kurca

Ukusi se razlikuju i svako treba da radi ono sto mu odgovara. Nego, da se mi vratimo na temu. S drkanjem se krece u mladosti, neki i porane pa krenu da se dodiruju izmedju nogu jos u detinjstvu. Znate i samo za decacko trljanje kite. A sama poenta samozadovoljavanja je istrazivanje tela i eksperimentisanje kojim saznajemo sta nam se dopada a sta ne. Podrzavaju ga i naucnici.

zgodan-muskarac-dozivljava-orgazam-putem-masturbacije-prska-sperma-gif

Mi, naime,  kroz masturbaciju saznajemo na koji nacin nam najvise prija da dodjemo do orgazma. To nam posebno moze pomoci kasnije, kad postnemo seksualno aktivni, pa vec znamo "kako radi kurac". Osobe koje se samozadovljavanju sebi pomazu da se rese nagomilanog stresa, a nekima takodje znaci da izdrkaju pre spavanja, da se opuste i brze utonu u san

dva-golisava-drugara-drkaju-kurac-zajedno-gej-muskarci-gif

Kazu da i poboljsava raspolozenje, ali to ne iznenadjuje jer se racuna na onaj krajnji vrhunac, koji obecava i, neretko stavlja osmeh na lice. Samostalno drkanje nekima brzo dosadi. Tada se okrecu drugarskom drkanju u drustvu. Neretko se to desava jos u klinackim danima, sa drugim nestasnim momcima. I to ostaje u drustvu, kao nesto tajno sto se ne spominje nigde drugde. Ali itekako postoji.

goli-mladici-drkaju-velike-kurcine-zajedno-lepi-momci-slike

Sve to krece stidljivim pokazivanjem kite jedan drugom, uporedjivanjem kurcica kao i velicina, pa onda padne i drkanje uz pornice itd. Za razliku od nekih, ima momaka koji se ne stide da pokazu svoj muski ponos koji skrivaju izmedju nogu. Nije ih ni malo blam. Pogotovo ako je impresivno veliki buzdovan u pitanju. Onda jos ispadnu i prave baje.

muskarac-pokazuje-svoj-veliki-ukrucen-goli-kurac-drugaru-slike

Cesto se drkanje sa drugom na slike, casopise, pornice itd odrzi vremenom pa se kod jednog ili drugog bleji sa kurcinama u rukama, kao nesto najnormalnije u toku uobicajenog druzenja. Jer, kite su tu da bi se igrali sa njima. A jaja da bi se ispraznila. Oni radoznali probaju cak i da ga drkaju svom drugu. Eksperimentisanje je dobra stvar. Uostalom... kako da znas da li ti se nesto svidja ako ne probas?

gej-drugari-potpuno-goli-drkaju-zajedno-kod-kuce-uz-pornice

Kladim se da vecina vas sad sedi sa jednom rukom u gacama, a da u drugoj drzite telefon i citate ovo. Neki od vas pak leze u krevetu uz laptop i aktivno svlace i navlace kozicu preko glavica svojih nadignutih kurceva. Nema razloga za srljanjem, samo lagano.

skriveni-goli-momak-lezi-na-krevetu-uz-laptop-drka-kurac

Dosta muskaraca voli da polako drka, uzivajuci u mastanju o nekoj osobi, situaciji, gledajuci u neku sliku, neki film, pornic... Ne razmisljajuci o vremenu, drka se bez ikakve zurbe. Neki muskarci garantuju da je takav nacin drkanja i najbolji jer se na kraju dozivi mnogo jaci orgazam nego kad se jurca kao da je neko takmicenje u pitanju ili da negde gori vatra.

obdaren-muskarac-drka-svoju-veliku-ukrucenu-neobrezanu-kurcinu-slike

A kad posedujete pitona medju nogama tj, kad ste prejebeno obdareni... E onda neretko morate da koristite i obe ruke dok se samozadovoljavate jer... jedna ne prekriva ni polovinu duzine kite. To su muke obdarenih muskaraca. Nekad nije lose imati prosecnu ili omanju karu. Sve ima svoje prednosti.

obdarena-ogromna-muska-kurcina-se-drka-obema-rukama

Koliko puta vam se desilo da se probudite a iako se jos niste ni dignuli iz kreveta, vas vrsnjak, gospodin Kurac se vec jeste digao umesto vas. I sta ste tad uradili? Neki od vas su sigurno "uzeli stvar u svoje ruke", ali bukvalno. I sto da ne, jos lezeci, dok ste u krevetu. Jer, ko rano rani... dve srece grabi? Ili mu pak prska kurcina od srece.

musko-drkanje-kurca-u-spavacoj-sobi-na-krevetu

Milan iz Novog Sada koji ima 25 godina kaze da najvise voli da masturbira u svojoj sobi. - "Kao decak sam otkrio da mi pisa reaguje na dodir pa sam krenuo da se igram njom. Nisam znao sta se desava. Mislim da sam tako doziveo prvi orgazam. Tad jos nisam imao spermu. I dan danas, iako sam u vezi, umem da se opustim dok sam sam kod kuce. Uglavnom je to u mojoj sobi jer mogu da je zakljucam. Smatram da to nije varanje jer dok lezim na krevetu i drkam, mastam o osobi sa kojom sam u vezi."

drkanje-u-toaletu-mlad-momak-wc-masturbiranje-kupatilo-gif

Mozda bas zato sto nemaju kljuc na vratima u sobi, najpopularnije mesto za drkanje kite (nakon svoje sobe) je kupatilo. Gotovo svaki toalet moze da se zakljuca, jer se tamo i racuna na privatnost. Kako kazu, "kupatilo, moje milo"? Salu u stranu, lakse je i pocistiti spermu sa plocica, ako se malo vise prska ili mlazovi sperme budu nekontrolisani u toku svrsavanja, pa promase maramicu/WC papir/sta god trece.

momak-svrsava-kurac-kupatilo-slike

Verujem da se vecini vas (i vasim kitama) dopadaju ove pokretne slike (tj GIF-ovi). Sasvim je u redu i ako ste strejt a da vam kurcina reaguje i da vas ovakav sadrzaj uzbudjuje. I dalje ste strejt. Mozda ste samo radoznali, nesto novo vidite sto vam je interesantno. A mozda ste i biseksualac. Kao bonus, evo i koji video-snimak. U prvom se vidi decko koji najpre drka kitu u boksericama, a zatim ozbiljnije prelazi u akciju.

Pitam se samo kako ce vam kita reagovati nakon sto, za promenu, cujete i zvukove muskog jaukanja u toku svrsavanja... Zavidite li ovom momku sto se lepo samozadovoljio dok vi samo gledate? Slobodno navalite na onaniju ako nema nikoga na vidiku. 

U nastavku, evo jos desetak slika drkanja kurca tj GIF-ova, jer su interaktivniji i bolje prikazuju vrelu musku masturbaciju.

obucen-decko-drka-podmazanu-masnu-ukrucenu-kurcinu

dva-gola-misicava-plava-muskarca-drkaju-zajedno-uz-pornice

zgodan-nevaljali-golisav-misicavi-mladic-drka-kurcinu-preko-kamere

klinac-drka-kitu-krisom-fizicko-skolski-wc

mrsav-golisavi-gej-decko-drka-kurac-svrsava-spermu

golisavi-plavokosi-momak-drka-kurac

drkanje-kurca-napolju-u-prirodi

misicavi-snazan-muskarac-golisavog-tela-drka-kurac-teretana

zgodan-prejebeno-opasan-momak-izazovno-drka-svoju-kurcinu

sladak-mrsav-golisav-momak-svrsava-po-svojim-plocicama-prska-sperma-iz-kurca

matori-tata-drka-kurac-napolju-suma-priroda-tokom-leta

napaljeni-golisavi-momak-drka-svoj-kurac-na-krevetu-svrsava-ejakulira-spermu-iz-kite


Nalozio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman, zato se slobodno raspisi.


Smorio te svojerucni drk i zelis da drkas kurac u drustvu, uzivo? 


Da ga vidis, dodirnes ili da ti ga jednostavno izdrka neko? Klikni OVDE.



Ili, nastavi da citas erotske price na sledecim lokacijama...


U ucionici | U WC-u | U kolima | U sumi | U vojsci | U stanu | U krevetu 



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni OVDE i posalji nam svoj tekst e-mailom.

Нема коментара:

Постави коментар