четвртак, 28. новембар 2019.

Drugarsko drkanje u svlacionici nakon treninga

ridjokosi-lik-crtani-filmic-goli-gej-decak-svlacionica

Ja sam Mario. Da, ridjokos sam. Ne, nisam italijan ili iz Italije. Moji su me ironicno nazvali po Super Mariju. Gej sam inace, volim momke. Tj dopadaju mi se momci a zaljubio sam se do sada par puta. Nesrecno, je li. Nisu mi uzvratili simpatije ti decaci. A mislim da sada vec cela skola zna da sam homoseksualne orijentacije.

Kako znam?

Pa, nekima sam rekao. Neki znaju po tome kako ih gledam, bar decaci jer devojcice nikada nisam tako gledao. Niti cu. Jednostavno, gej sam do kraja. Nemam drugu opciju. Takodje, neki mi dobacuju nekad uzvike poput "peder" ili "pedercino" tako da je logicno da su neki provalili i po mom izgledu. Premrsav sam i koliko god da jedem i pokusavam da se ugojim, ne ide. Neki mi zavide na tome.

svlacionica-za-momke-sportiste-presvlacenje-trening

Zbog tatinog posla se cela nasa porodica preselila u drugi grad. Time, krenuo sam u drugu srednju skolu. Dakle, sve mi je novo. Neistrazena teritorija. Skola, ljudi, okolina... Navikavam se i dalje, pa vi vidite. Posto je Beograd bas veliki grad, postoji mesto za svakoga. Ipak, nisam se okrenuo svojoj gej strani i posvetio tim osecanjima. Kapiram da cu to nesto kasnije, kada budem spremniji. Da istrazim taj deo sebe.

Sticajem okolnosti, moji su primetili da imam previse energije kao i nagomilanog besa, ali opet i da sam nezasticen pa sam neko vreme isao na karate. Sada sam se upisao u ragbi klub u Beogradu. Ako niste znali, Beograd sada vrvi od ragbista i ragbi fudbala. Imamo cak i nas ragbi savez. A ragbi klubova u Srbiji koliko hoces.

Vremena se menjaju. I to, brzinom svetlosti. Nadam se da ce tako biti i sa pravima pripadnika LGBT zajednice, kao i svih ostalih ljudi.

sportska-presvlacionica-momci-zajednicka-akcija

Tako su mi, sada kada sam ragbista, te ranije nepoznate svlacionice za sportiste, sada itekako "domaci teren". Da se ne lazemo, nije mi stalno dignut iako konstantno gledam polugole pa i gole momke ali, to su mi drugovi tako da, nije neka erotika i ne gledam ih na taj nacin. Doduse, nekad kad mi rade hormoni i ne mogu da se kontrolisem, pa mi kita naraste kada vidim Darka i njegovo ogromno, misicavo telo.

Moram da skrivam ponekad ukrucen kurac jer me lozi Darkovo ponasanje, fizicki izgled i... Pa, mislim da mi se sve u vezi njega dopada. Dok sam drkao kurac kad sam sam kod kuce, i dalje sam mastao o jednom momku iz moje stare skole ali Darko je umeo da mi uleti u misli i da me dodatno zagreje, tako bih cesto sam sebe iznenadio kako brzo dodjem do ejakulacije. Pa kad je decko ssstrasno seksi!

drugarsko-drkanje-svlacionici-nakon-treninga

Upoznali smo se bas preko ragbija. Neki ga mesaju sa americkim fudbalom ali to ne zameram nikome jer je i meni sve to jos novo i poprilicno sveze. Kad smo kod Amerike, Darko bi lagano mogao da prodje kao amerikanac, ima taj neki klasican izgled jednog americkog momka koji je sportista.

Glatko preplanulo telo, krupan je i ima misice, tamnu kosicu i taj neki glupi pogled. Znate ono, kao kuce neko zbunjeno kad vas gleda... Ima toga svuda realno al' u TV serijama i filmovima mozete da vidite taj neki poseban "all American boy" izgled u kojem je decko iz srednje skole zgodni sportista i takodje ujedno i glupko.

gej-pornici-drkanje-kurca-muskarci-jedan-drugom

Posto ja ne gledam porno-filmove, drugarica iz stare skole me je naterala da gledamo one kanale za odrasle na kablovskoj televiziji kad je jednom bila kod mene. Moji nisu bili kod kuce pa smo mogli da radimo sta hocemo. Ostavila je neki kanal sa gej pornjavom, i secam se tog jednog filmica u kom su dvoje sportista u svlacionici drkali zajedno.

Mastao sam o istoj toj situaciji, samo sto bismo glavne aktere odmenili Darko i ja, razume se. Dok je on krupan i misicav, ja sam mrsav. Ali to nije problem, postoji dosta vrsta sporta u kojima gradja muskarca nije presudna. Umeo sam da vidim kik-boksera, a on zgoljaviji od mene! Uz to, ja sam jos i ridjokos (ali smedj tamo dole, hehe) i mozda malo klempav pa nisam bas najsamouvereniji u svoj fizicki izgled.

drkanje-sala-za-fizicko-svlacionica

I onda ja treba da se svlacim pred frajerima poput Darka, da. Zamislite samo kako je to. On preplanulog tena, ja porcelanski beo. Okej, umem da pocrvenim u licu k'o paprika, tu se revansiram nekako. Kada smo se upoznali Darko i ja, odmah sam u sebi osetio leptirice, te oci i taj pogled... Auuu, i dalje me hvata frkica od same pomisli na njega. Kladim se da je glavni dasa u njegovoj skoli.

Da, ovde u Beogradu imamo brdo srednjih skola. Tako da, on i ja ne idemo u istu. Ali mi je drago sto je moj tata povukao veze kako bi me ugurao bas u ovaj ragbi klub. Moj tata je inace i biznismen i baja. Kladim se da ce takav da bude i Darko kad poraste. Da ce ga svi zeleti. Ili bar da budu u njegovoj okolini jer je prava faca.

muska-svlacionica-skidanje-odece-decaka

Od samog susreta sam video da je dobar decko, pricao je sa mnom kao da smo stari drugari i da se poznajemo 100 godina. A ja sam, nesiguran zbog toga sto jos nikoga u timu zapravo ne poznajem, bio takodje nesiguran jer nisam imao tako izvajano telo kao oni. Da vidite kako samo izgledaju goli, pa pravi jebaci, kladim se. I plocice, i bicepsi i sve!

Mislim, imam i ja plocice kad se ne prezderem kao stoka (sto je vecina vremena), umeju da izrone i kod mene trbusni misici ali kod njih koji treniraju ragbi ili i druge neke sportove godinama... Druga je to prica.

I tako, jedne veceri, nakon treninga, ostali smo u svlacionici samo Darko i ja. Koja sreca, a? Nisam mislio na taj nacin u tom momentu jer me je bila frka, hvatala me je nervoza. A on je bio tako pusten i, cak se smeskao.

gej-sala-za-fizicko-svlacionica-pederi

Mora da sam izgledao kao neki tupan jer sam uzvracao te osmehe, verovatno na najcudniji moguci nacin. Drugari ragbisti su otisli kuci ili na pice, svako na svoju stranu a nas dvojica polako. Pricali smo malo u toku treninga i nekako je bilo prirodno da nastavimo pricu jer nismo mogli u toku utakmice da se ispricamo posteno.

Ko bi rekao da cemo tako malo izgovoriti. Mislim da je nesto bilo u vazduhu te veceri jer je muzevni Darko koji je totalno strejt izgleda i strejt ponasanja pogledao mene na "onaj nacin". Doduse, samo za na jedno vece i, 'vatacinu koja je ukljucila vreli zajednicki drk. Ali ipak, on i ja. Uzivamo zajedno. To mi je bilo i prvo iskustvo kad je seks u pitanju.

zajednicko-drkanje-kurca-stomacne-plocice-sperma

Posto nije nikoga bilo u okolini a trener je u svojoj kancelariji do kasno, nas dvojica smo otisli do tus-kabina i odlucili da se rashladimo zajedno. Nekako je spontano doslo sve to, samo od sebe. Onako, poprilicno prirodno. Kazu da je tako i najbolje i najlepse. I zaista jeste bilo super. Ja sam bio izuzetno uzbudjen, nije mi samo glavic i ceo kurac pulsirao vec i srce. Darko me je dodirnuo i osetio to.

Zatim smo se priblizili jedan drugom i dodirnuli nase ukrucene kurceve. Obojica smo imali nesto zajednicko, tvrd kurac sa ruzicastim lepim glavicem. Moj je vec balavio. Pustili smo vodu da prska kao da se tusiramo zajedno, za svaki slucaj, ako bas neko naidje ali je on znao da niko nece jer je u ragbi klubu duze od mene i ima iskustva, bar kada je ostajanje do kasno posle treninga u pitanju.

drkanje-u-kupatilu-sam-selfi-zgodan-decko

Prizor koji pamtim i na koji bih mogao da drkam jos ko zna koliko je Darko, kako gleda u svoj kurac dok ga drka, dodiruje me oko struka, dok ga ja drkam sam sebi. Pamtim da nista drugo nisam znao oko sebe, pogotovo cinjenicu da je neko mogao svakog momenta da udje u svlacionicu i tuseve i da nas vidi u zagrljaju sa ukrucenim kitama. Uzivao sam u momentu, a i Darko je.

Bar smo po dimenzijama penisa bili tu negde blizu. Sapnuo sam Darku da mi se dopadaju njegovi misici, na sta mi je odgovorio da ga slobodno dodirnem i da mu ih opipam. I jesam, a on je zategnuo svoje bicepse kao i lepe muske grudi. Rekao mi je da mu se dopada moje telo, na sta sam se ja malo nasmejao. Upitao me je sto, cemu to stidljivo smeskanje...

Odgovorio sam mu da ne mislim da je to istina, kao sto niko tako ne misli. Darko mi je zatim sapnuo da on tako misli a zatim i ponovio to normalnim tonom. Da sam mu lep takav kakav jesam. Takav, simpatican i mrsav, svetlog tena. I narandzaste kose. To je bila i jedina pauza u toku naseg zajednickog drkanja pod tusem i 'vatacine.

plocice-na-stomaku-muskarci-drkaju-zajedno

Legao sam dole pored nekih peskira a Darko je cucnuo nadamnom pa sam nam obojici drkao. Krenuo sam da prskam takve jake mlazove sperme kao nikad ranije. Umela je moja masta zaista svasta ali, uzbudjenje od stvarnog dogadjaja je ucinilo svoje. Kada je video da sam krenuo da prskam spermu, pridruzio mi se i rekao da ce i on da svrsi.

Ironije li, bas su mi isplivale plocice dok sam bio u toj pozi, lezeci na ledjima i cekajuci Darkovo vrelo seme. Drkao ga je a ja sam dodirivao njegovo telo, krupne i snazne ruke kao i izrazene grudi. Pravi seks-Bog. Polozio je i svoju spermu po mojim trbusnim misicima pa sam mu rekao da je bas lep, i da mu je kita takodje lepa.

momci-masturbiraju-u-drustvu-zajedno

Priblizio mi se sa kurcinom koja se nije spustala, ubo me malo njom ali nista nisam osetio jer mi se priblizio i krenuo da me poljubi ali sam ga preduhitrio i prestigao. Poljubio sam te pune usne, okupali smo se i obukli. Uzeli smo isti prevoz, na moju stranu, doduse. Bio je pravi kavaljer, kao i ranije. Samo, sada se vise ponasao kao moj decko.

Narednih dana smo se dodatno upoznali putem Vajbera ali i uzivo. Izveo me je na kafu, nadao sam se da je dejt a Darko mi je potvrdio da je to to jer je on biseksualac. Dok smo setali, otkrio mi je da se zaljubljivao i u devojcice i u decake ali da je oduvek solo i da je ovo prvi put da je imao nesto intimno osim sam sa sobom.

Niko to ne bi rekao za njega jer izgleda kao da je najpopularniji lik u skoli. Danas, on je moj decko. Ne razmislja o drugim devojcicama i decacima a ja ne razmisljam o tome kako je izgledao u toku naseg zajednickog drka u svlacionici. Zasto? Zato sto se volimo i zato sto radimo stosta nesto osim sto ga drkamo zajedno.


Nalozio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Voleo bi da drkas kurac u drustvu, uzivo? 


Da ga vidis, dodirnes, osetis na koji god nacin? Klikni OVDE.





Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni OVDE i posalji nam svoj tekst e-mailom.

Нема коментара:

Постави коментар