четвртак, 6. фебруар 2020.

Goli kurac (vrele slike)

goli-kurac-vrele-slike

Svi mi volimo da vidimo dobar goli kurac, budimo iskreni. Ne bismo bili ovde da nije zaista tako. Osim ako volite da se neko zabavlja sa vasim kurcem. Da vam ga lepo izdrka, socno popusi ili primi u neku drugu rupu. I to je sasvim okej.

mala-kita-viri-iz-sorca

Ipak, mi cemo se na ovoj stranici baviti slikama ukrucenih kurcina. Samo najvrelije fotke smo uzeli u obzir. Nadam se da ce vam se dopasti. I vasem kici, sto da ne!

goli-kurac-vrele-slike-za-drkanje

Kad kazemo "goli kurac" u samom naslovu, neki ce ocekivati da je, ukoliko nije obrezana kurcina, svucena kozica sa glavica kite. Medjutim, to nema veze. Takodje... Muskarac moze i da bude obucen, da mu kita viri. Kad je kurac van gaca/trenerke/farmerki, on je vec nag. I eventualno spreman za akciju. Bar ovi na fotkama jesu. Pretpostavljam da bi se neki od vas rado posluzio...

Javite u komentarima koja slika tj kurcina po redu vam se najvise dopada.

decak-pokazuje-svoj-dugacak-penis

Jesu u naslovu obecane slike golog kurca ali, zasto ne bismo malo i gledali video? Sto samo fotke? Molim lepo. Evo jednog poluminutnog drkanja kite. Nema na cemu!


Da, decko gotovo da ga ni ne drka vec samo pokazuje a onda, iznenada, pred sam kraj video-klipa, on ejakulira... Sam od sebe krece da izbacuje spermu. Mora da je ovaj momak bio veoma uzbudjen. Znate li da je sve u glavi? Sve polazi iz mozga. Verujem da mnogi od vas to znaju. A oni koji ne, nadam se da cete i vi to uskoro shvatiti.

kurac-izgleda-kao-pecurka

Neki vole kada je vlasnik obdarenko, a nekima to nije bitno. Da li je debeo kurac ili tanji. Ili dugacak, a mozda i kraci. Sve dok je kara dobra i upotrebljiva, velicina nije faktor. I to su zaista cinjenice, sve se moze dok osoba ima kurac i dok radi "kako treba".

uporedjivanje-duzine-kurca

Nekima je bitno da je kurac obrijan tj predeo oko njega, radi orala pre svega. Neki vole kad je muskarac zarastao k'o od majke rodjen. Znate ono da su muskarci iz Srbije i uopste Balkanci obicno poznati u svetu po "dlakavosti" kad govorimo o medjunozju. Pa dobro, i velicini. Ja smatram da je sve ovo skroz nebitno kad je partner "onaj pravi" i kad se dve osobe privlace, a naravno, jos bolje ako se vole.

ruzicasti-glavic-kod-decaka

Ipak... Neki vole ruzicasti glavic kite, kada u neku ruku izgleda "kao ruza" ili bar podseca na nju. Ili da je glavic kite onako izrazeno veliki, kao pecurka.

rozi-glavic-kao-pecurka

Neki vole kada je obavezno neobrezan jer im je lepsi i zanimljiviji kad ima kozicu koja se svlaci pa navlaci preko glavica kurca. Neki prosto vole kurac k'o kurac, sad da li ima odstranjenu kozicu ili ne, nije bitno. Neki vole kad je stalno ukrucen... A pa dobro, gotovo svi vole taj momenat. Kada je muskarac uzbudjen i spreman za bilo koju vrstu akcijanja. Da li da mu se izdrka, polizu kita i glavic, ili da pojebe.

momcic-sa-plocicama-dignut-kurac

Ukusi se razlikuju. To sad vec svi znaju. Ima nas svakakvih i, ne biramo kakvi cemo biti, bar kad je fizicki izgled u pitanju i te neke osnove. A sto se tice alata... Muskost ima razlicite oblike. Velicine. Boje. Detalje. Jedno je isto. Funcija. Da posluzi svrsi. Najbitnije je uzivanje. Sa osobom sa kojom ste i u njoj jer, kurac je samo alatka - bukvalno to, orudje s kojim se dolazi do vrhunca i ejakulacije.

zgodan-momak-sa-velikim-kurcem

I za kraj, jos jedan video-snimak i jedno poduze drkanje kare. Poveca kiturina je u pitanju. Vlasnik deluje da je obdaren. Slazete se? Za ova 2 minuta, on se igra do besvesti i hvali svojim alatom jer mu se moze. Prosto. Uzivajte.


Ako zelis da vidis jos vise od 30 slika lepog kurca, klikni ovde.

Nalozio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Smorio te svojerucni drk i zelis da drkas kurac u drustvu, uzivo? 


Da ga vidis, dodirnes ili da ti ga jednostavno izdrka neko? Klikni OVDE.



Ili, nastavi da citas erotske price na sledecim lokacijama...


U ucionici | U WC-u | U kolima | U sumi | U vojsci | U stanu | U krevetu 



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni OVDE i posalji nam svoj tekst e-mailom.

13 коментара:

  1. Kurcina broj 3, odnosno fotka mi je vrh!

    ОдговориИзбриши
  2. jel bi mi poslao sliku svog kurca

    ОдговориИзбриши
  3. Kako bi volio lizati boxerice s prve slike. A onda ih zubima svukao i popusio kurac. A spermu polako progutao

    ОдговориИзбриши