понедељак, 6. јануар 2020.

Izdrkali smo ga zajedno u kolima

drugari-drkaju-zajedno

Kad sam bio decak, u komsiluku je bilo nas par decaka koji smo tu po godinama. Druzili smo se. Jedan od njih je Sava. Crna kosa, simpaticni decak, uvek spreman na sve i nikad nije bilo dosadno sa njim. Govorim o dogadjaju od pre skoro decenije. Tako da je mnogo proslo vremena od tada. Ipak, ono sto se dogodilo onog jednog leta... To ostaje zauvek. Pamtim. I sada, svima vama, prepricavam ovom prilikom. Nadam se da ce vam se dopasti ispovest.

Jednog popodneva smo se zezali u mojim kolima, vozali se po okolnim sumama nesto udaljenim od gradske guzve. Sava nije jos znao da vozi auto pa sam odlucio da ga naucim. Islo je sve po redu. Zavezao pojas, objasnio mu sta i kako i pustio ga da lagano tera kolica. Bio je bas srecan i uzbudjen. Medjutim, iznenadilo me je na koji je jos nacin bio uzbudjen. Naime, kita mu se nadigla preko ionako tankih pantalonica. Bilo je leto pa se sve providelo.

drkanje-u-automobilu

Jesam ja drzao njega poluzagrljenog, kao i ruke preko njegovih na volanu ali, nisam mi bilo ni na kraj pameti da mu se mozda dopadam na taj nacin. E pa bilo je bas tako. Sava je itekako gej a to sam saznao u par navrata dok smo pricali, nije bio zagrejan za zenske kao mi ostali decaci u drustvu. Medjutim, nisam se opterecivao time.

Mozda sam trebao da razmisljam ali sta znam, pricali smo mi o nasim kurcevima, drkanju i cak videli jedni druge gole no nisam mislio da bih mu se dopao. Ja sam malo krupniji, svetlije boje kose, ne neki preterani lepotan. Sava je mnogo lepsi od mene. I tako on mene pita na licu mesta je l' hocu da vidim koliki je. Ja klimam glavu i smejuljim se. On ga vadi iz pantalonica, ja mu kazem da parkira do sume ispred zbunja.

izdrkali-smo-ga-zajedno-u-kolima

Vadim ga i ja, instinktivno. Vec mi se malo digao pa kao, hajde da ih uporedimo. Posto mi je bilo neobicno, menjam temu i zahvaljujem mu se za sarene narukvice koje mi je poklonio. On svlaci pantalone i kao ja, ostaje u sorcu. Obojici nam vire ukruceni kurcevi iz sorceva. I krecemo da ih nadrkavamo. U mom autu, daleko od grada i pogleda ljudi. Nikoga nije bilo ni da prodje tu.


Nismo dugo drkali ali je mrak vec poceo da pada jer su bili kraci dani valjda tada. Pa smo svrsili. Prvo on pa ja. Bilo je dobro, zanimljivije nego kad si sam. Onda brzo daj maramice da se obrisemo od sve te sperme. Jos je prskala po nasim dlacicama oko kite, pa brisi to sto pre. Tu smo se smejali.

Meni je to bilo nesto sasvim novo, zajednicki drk, a Sava kaze da je i njemu. Onako, skroz interesantno iskustvo. Takodje, poprilicno neocekivano. Da sa drugom iz detinjstva drkas kitu tokom ucenja voznje automobila. Pa ko to jos moze da kaze da je iskusio? Niko.

momci-drkaju-goli-u-drustvu

Od tad su prosle godine. Sava se preselio, izgubili smo kontakt ali smo opet dobri, komuniciramo i dalje. Sada kada smo opet bliskiji, a ja nemam devojku vec duze vreme... Razmisljam se da kad bude dolazio kod mene, da mu ponudim da ponovimo nasu drk sesiju iz kola. Pomisljao sam cak i da mu ponudim da mi ga izdrka ako zeli. Mislim da bi mi to bilo lepo.

Obojica smo porasli, on je jos lepsi a ja jos krupniji haha pa valjda bih mu se i dalje dopadao i i dalje ga uzbudjivao kao kad smo bili decaci. Uzbudjuje me pomisao da odem na korak dalje s njim i da mi ga on dodiruje i drka. Ovo moze samo da ode u dobrom pravcu, je l' tako?


Nalozio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Zelis KURAC uzivo? 


Da ga vidis, dodirnes, osetis na koji god nacin? Klikni OVDE.





Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni OVDE i posalji nam svoj tekst e-mailom.

2 коментара: