недеља, 4. август 2019.

Redovno ga drkam sa dobrim drugarom

redovno-ga-drkam-sa-dobrim-drugarom

Ovo je ispovest koju pisem potpuno anonimno jer sam strejt lik i nikad me nisu povezivali sa drugim momcima, bar ne van zezanja. Znate na sta mislim, na ceste zafrkancije o gej jebacini i slicnom. Totalnog sam strejt izgleda i ponasanja kao sto imam sklonosti ka zenskom rodu. Volim zene, sve sto je zensko. Imam bradu, muzevan sam i niko ne bi pretpostavio da ga od malena drkam sa drugom.

momak-drka-kurac-u-kolima-sam

Njegov libido je oduvek bio snazan. Jovan je bio napaljen cim je malo stasao. A druzili smo se od malih nogu pa, ja ga znam najbolje. Kad je dobio auto, poceo je da ga drka redovno u kolima. Gde god da se nadje a da nema ljudi, on ga lepo izbaca. I nekim cudom, niko ga nije video. Pre toga je, razume se, drkao stotinama puta u svakoj sobi kod kuce.

Totalni seks-manijak. Ali, to ga nije ometalo u normalnom, uobicajenom zivotu. U suprotnom bi ga njegovi poslali na lecenje, kapiram da postoji neko odvikavanje od seksa bar ako ne bas od drkanja.

svrsavanje-kurca-po-staklenom-stolu

I dan danas, Jovan ga drka vise puta na dan, svaki dan. Sigurno niko to ne radi cesce od njega. Toliko je opterecen seksom i dozivljavanjem orgazama da mi je, jos dok smo bili klinci, predlozio da ga drkamo zajedno. Kao drugari, znate onaj fazon "drugarski drk". E pa iako sam strejt, a i on se tako vodi, kao tinejdzeri smo zapoceli nase "drk sesije", kod mene u stanu ili kod njega.

svrsavanje-kurca-po-staklenom-stolu

Kazem da se on vodi kao heteroseksualac jer je karao sta je stigao, kao sto je i davao gejevima da mu puse, a kamoli da mu izdrkaju. Gotovo je sve radio sa zenskim i muskim rodom. Tako je valjda to kad si seksualni manijak i navucen si na orgazme. Jednom je isprskao sto a pas je usao u tu sobu i poceo da lize njegovu spermu. Brzo smo ga zaustavili a i dalje se smejemo tom dogadjaju.

seksi-muska-erotska-ispovest-drkanje

Iskreno da vam kazem, ovaj nacin druzenja sa mojim inace jako dobrim drugarom je oslobadjajuc. Jedno je samo pricati sa pajtosima o kresanju itd a sasvim drugo je kada sa ortakom pricate i uzivo drkate. Potpuno goli. K'o od majke rodjene. To je intima koju retki dostignu.

A Jovanu i meni je laganica uvek, gotovo sve radimo zajedno, samo drkamo doduse kad je seks u pitanju jer ja volim zene. Preveliki sam obozavalac picke da bih je se odrekao.


Cak se i snimamo i slikamo. Opalimo selfi koji put kad bude nesto zanimljivo. Naravno da nikom o tome ne pricamo i ne delimo te fotke bilo gde jer, nije nam u interesu da delimo slike nas golih, zajedno. Jovan ne svrsava obilno jer valjda iscrpljuje svoja jaja previse pa ne mogu da proizvedu spermatozoide kad tako cesto ejakulira. Ja s druge strane umem bas obilno da svrsim pa imamo i takve nekad slike.

Opasne su.

obilna-sperma-po-telu

Nalozio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misljenje. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Zelis KURAC uzivo? Da ga vidis, dodirnes, osetis na koji god nacin? 


Klikni OVDE.





Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni OVDE i posalji nam svoj tekst e-mailom.

7 коментара:

  1. Super napaljen za zajedničko drkanje onlajn

    ОдговориИзбриши
  2. Da li je neko za zajedničko online drkanje

    ОдговориИзбриши
  3. I ja i drugar smo zajedno drkali dok nas nije provalila moja cura, zeljela je da gleda kako to radimo, a cim smo poceli odmah je uzela i obojici nam izdrkala, isprskali smo je po cijelim koznim hlacama i od tada pa i dan danas kad god smo zajedno uvijek nam obojici izdrka. Zenim je uskoro.

    ОдговориИзбриши
  4. ja sam tako drkao sa svojim drugarom, ima veliki kurac, Na kraju zavrsili tako da me ubedio da mi samo glavic stavi, naravno da mi ga celog nabio, i napunio me spermom, A posle nije hteo da ja njemu stavim kurac u guzu, doduse izdrkao mi.

    ОдговориИзбриши