четвртак, 25. април 2019.

Drkanje kurca s burazerom nakon basketa


Vrelo leto. Nas dvojica jedini na terenu. Znamo se bas preko igranja kosarke. I tako, ja spontano pikam loptu na komsijskom kosarkaskom terenu, kad ono - nailazi Bojan. Nizi je od mene, redovno igra kosarku tako da smo obojica sportski tipovi. Obojica smo atletske gradje samo sto sam ja vislji od njega i rekao bih, nesto muzevniji.

igranje-basketa-kosarkaski-teren

Znali smo se vec neko vreme i okej smo skroz, zblizio nas teren, je l'! Mislim, van njega nisam mnogo znao o Bojanu osim toga da zivi zdrav zivot kao ja, aktivan je i poprilicno fit momak. To nam je zajednicko. Posto je bilo rano ujutru, nije bilo guzve okolo u blokovima. Pikali smo loptu sami, igrali i bilo nam vrh.

srpsko-razvaljivanje-kosarkaskog-kosa-igrac-visi-na-obrucu

Secam se da je bio veoma suncan dan pa je bilo logicno da poskidamo majice kad se preznojimo. U jednom momentu me je blokirao tako sto se okacio na kosarkaski obruc i nije se pustao. Obuhvatio me je nogama oko glave, i to spreda mi njegov kurac bio na ustima ali sam iskulirao jer, igra je igra!


Bukvalno mi je prislonio svoje medjunozje na lice. Ja sam ipak pokusao da centriram i sutiram na kos. Kad imas cilj, nema prepreka. Izgleda da je to bila i Bojanova parola. Pozvao me je da idemo kod njega jer smo realno crkli a jos uvek nije nikoga bilo u bloku od nasih drugova.

Posto Bojanov stan nije daleko a stvarno sam se i ja umorio, pokupili smo se i otisli da se opustimo. A opustanje je bilo u neku ruku ocekivano. Veoma intimno. Bojan jeste ovako po izgledu obican momak ali, kad smo usli kod njega, pored casopisa Men's Health je bio i Kosmopoliten a kada je ukljucio muziku, isla je Cher. U stranu sto je poster cice Nikol Serzinger na jednom od zidova.

nikol-serzinger-gej-ikona-zidni-poster-velika-slika-poznate-pevacice

Volim ja Nikol iz Pusiket Dols ali kao dobru ribu sam je do tad gledao. Onda mi je Bojan pricao i pokazao na Jutjubu koliko je talentovana pa sam se slozio. Takodje me je ponudio koktelima. Jeste jutro al' ja sam uvek za kad je pice u pitanju, pa i ovo pedersko, je li.

Nemojte pogresno da me shvatite, oduvek sam okruzen gejevima pa je meni dozvoljeno da koristim te izraze. Ja ih ni ne izgovaram kao nesto lose vec zapravo, kao nesto bolje. Skupocenije.

dobri-slatki-srpski-bezalkoholni-kokteli-od-voca

Takvi su ovi kokteli, svakako skuplji i kvalitetniji od obicne flase piva koju moji drugi drugari imaju u frizideru. Bilo kako bilo, da ubrzam stvar. Zavalili smo se u njegovu spavacu jer je tamo bilo hlada tj, jedino tamo nema prozore. Sad vec shvatate u kom pravcu sve ovo ide.

uzajamni-peting-dodirivanje-penisa-preko-odece

Pre ove situacije, nikad nisam imao intimnog iskustva sa nekim ko je muskog pola. Samo sa ribama. Pa i peting, u kom se dodirujemo, dirao sam i njihovu picku kad one meni drkaju. Posto je Bojan poceo da me mazi, uzvratio sam. Mogu reci da je bilo zanimljivo, pomalo iznenadjujuce jer sam ja 100% strejt momak. Ili sam bar mislio da je tako.

drkanje-kurceva-momaka-beograd-preko-sorceva

Ukapirao sam da je Bojan bar biseksualac ako ne u potpunosti gej jer, znao je sta radi. Uzbudio me je samo tako a njemu je vec bio ukrucen kurac. To sam sve primetio i pre vadjenja iz sorca. Kad ga je on izvadio, i ja sam. Ucim od drugog, fazon.


Bukvalno smo se trkali ko ce pre da se skine. Takmicenje se nastavilo i u krevetu, ne samo na kosarkaskom terenu. Zatim smo uzivali u dodirima jedan drugog. On je vodio jer sam ja bio potpuno nov u svetu zajednickog drka. Ali opet, koliko je neko nov ako vec ima kurac i drkao je ranije sam u zivotu? Ne bih rekao da je ekstra novost.

momci-drkaju-kurac-jedan-drugom-potpuno-goli-slike

I zaista nije bilo zadugo, opustio sam se pa smo jedan drugom mazili glavice i drkali cele kurcine. Pogadjate, takmicili smo se i kojem ce prvom kita da "prska od srece". Bilo je vrh. Ja nisam imao devojku u to vreme pa sam bio bezbrizan u eksperimentisanju. I drago mi je da sam probao nesto novo, drugacije.

A u stare dobre dane, dok sam jos bio klinac i nisam imao nikakvog iskustva, ni sa devojkama a ni sa momcima... Ovako sam drkao:


To je bilo u nasem skolskom WC-u nakon treninga. Umeo sam tako nakon kosarke, zavrsim s treningom pa zavrsim sa spermom. Pa sta fali?! Opustanje misica, molim lepo!



Nalozio si se? Sekcija s komentarima je ispod - javi nam svoje misli. 


Mozes biti i potpuno anoniman.



Smorio te svojerucni drk i zelis da drkas kurac u drustvu, uzivo? 


Da ga vidis, dodirnes, osetis na koji god nacin? Klikni OVDE.



Ili, nastavi da citas...



Imas erotsku pricu ili ispovest koju zelis da objavimo?


Klikni OVDE i posalji nam svoj tekst e-mailom.

17 коментара:

  1. Upravo ga i sam drkam ali nakon ovoga sto citam, osim sto cu da svrsim kao lud, zelim i ja u drustvu jer deluje da je tako bolje

    ОдговориИзбриши
  2. odlicna prica! izdrkao sam uz citanje i fotke!

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман20. јул 2020. 18:02

    Ja ga drkam dok čitam ovo,ali sam ja već radio to u društvu,i jebote odlično je

    ОдговориИзбриши
  4. ako neko zeli sa mnom, nek mi se javi u kom da damo instagrame jedni drugima ;)

    ОдговориИзбриши
  5. dobra prica....upravo sasm dobro izdrkao kurcinu, dugo nisam ovako svrsio

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. steta sto ne moze slika kurca da se stavi, sad bih stavio ovde svoju kitu

      Избриши
    2. Kita hoce da eksplodira, kako cu sad da svrsim po sebi......

      Избриши
  6. Opaa sta kurceva se trazii

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман11. март 2024. 11:21

    Uf dobro si me nalozio s pricom

    ОдговориИзбриши